När Druck lanserade tryckkalibratorn i DPI610-serien 1997 blev den en omedelbar succé. Flaggskeppsmodellen bland företagets kalibratorer omfattade sju kommersiella versioner och fyra egensäkra versioner. Idag är DPI610E den senaste utvecklingen av den enhet som var en branschfavorit.

DPI610E har utformats med hjälp av de senaste framstegen inom tryckmätningsteknik, i kombination med en rad mycket uppskattade funktioner från de äldre DPI601/605/610/615-enheterna.

Vår senaste portabla enhet är en batteridriven, fristående manuell tryckkalibrator som kan generera tryck, finkontrollera och mäta loopar. Viktigast av allt är att den har utformats för instrumenttekniker med hjälp av input från dem som arbetar ute på fältet, där input från användare av tryckkalibratorer visade att prestanda var avgörande.

DPI610E har samma ikoniska handtag, användarvänlighet och robusta, tillförlitliga design som sina föregångare, men erbjuder spännande nya funktioner, bland annat en intern barometer med en barometerport för enkel kalibrering. Dessutom har DPI610E ett förbättrat batteri som ger över 60 timmars kontinuerlig användning med en enda laddning på 2 timmar.

  • Detta gäller för en mängd olika tryckområden (350mbar / 5 psi / 33 kPa till 1000bar / 15000 psi / 100 MPa). Det innebär att en enda enhet kan täcka alla dina kalibreringsbehov – vilket minskar både ägande- och underhållskostnader.
  • Det robusta höljet är tillverkat för att hålla i de tuffaste miljöerna
  • Batteriet räcker i mer än 24 timmar

 

Produktblad