AMTELE

Experter inom RF, mikrovåg, sensorer, instrument och kalibreringstjänster

Vi erbjuder kompetent personal, komponenter, system och tjänster från ledande leverantörer inom områdena RF & Mikrovåg, Givare & Instrument, Vatten & Miljö samt Kalibrering.

Amtele ska vara den rätta samarbetspartnern för industrikunder i Norden och Baltikum.

Del av KAMIC Group

Amtele är en del av affärsområde Electronics inom KAMIC Group, en privatägd svensk företagsgrupp som förvärvar, äger och utvecklar teknikföretag inom utvalda marknadsnischer.

Gruppen rymmer såväl handels- och agenturföretag som bolag med egen produktutveckling och tillverkning. Genom koncernbolagen finns KAMIC Group representerat i ett 15-tal länder i Europa, Asien och Nordamerika.

För mer information, besök gärna www.kamicgroup.com.

Jobba hos oss

Medarbetarna är vår främsta styrka.

Vi vill utveckla framtiden genom vår kunskap och med våra leverantörer som utmärker sig genom att vara teknikledare inom sitt område och finns representerade världen över.

Vill du hänga på vår resa? Kom in med en spontanansökan eller håll utkik nedan på lediga tjänster på LinkedIn. .

Miljö & Kvalité

Amtele strävar efter ständig förbättring genom att mäta och följa upp nyckeltal kontinuerligt.

Våra övergripande mål implementeras i konkreta planer för att effektivt styra verksamheten, minimera risker och utnyttja möjligheter.

Vi fokuserar på att överträffa förväntningar från kunder, personal, samarbetspartners och ägare för att skapa en effektiv och lönsam tillväxt.

Genom att kontinuerligt anpassa våra processer strävar vi efter att vara en pålitlig aktör inom våra verksamhetsområden.